Een bijzonder gevoel

Toen we op 20 maart j.l. het definitieve besluit namen om de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart dit jaar niet door te laten gaan konden we nog niet overzien welke vormen dit virus zou aannemen.  Een bijzonder gevoel overheerst toch wel, en dat zal bij de meesten van ons zo zijn nu er de dag voor Moederdag geen veiling Kudelstaart voor Kudelstaart zal zijn.

Al heel veel jaren zijn we die laatste weken voor de veildatum heel druk om publiciteit te zoeken, bij kwekers, middenstanders en adverteerders langs te gaan, kavels samen te stellen, toegezegde goederen ophalen, enz. enz.

Op de bewuste veildag was iedereen druk met het inrichten van de grote zaal in het Dorpshuis. Ook de spanning of er wel voldoende kooplustig publiek op de avond zelf aanwezig zal zijn. Zaterdag, 9 mei, zal dit jaar heel anders zijn. 

Wij hopen dat jullie allemaal, samen met het thuisfront, geen vervelende gevolgen hebben ondervonden van het virus en dat jullie zondag, in huislijke sfeer, een rustige en gezellige Moederdag mogen hebben. 

We hopen er volgend jaar een mooi feest van te maken bij de 20e editie van dit prachtige dorpsgebeuren.