Laatste nieuws

Kudelstaartse veiling: bijna 20.000 euro!

  • -

In de heel vroege ochtend van Moederdag kon voorzitter Arie de Vos van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart het resultaat van de negentiende veiling bekendmaken. De opbrengst kwam met 19.904 euro ruim elf procent hoger uit dan vorig jaar. Het..

Read More

Zaterdagavond feest in Kudelstaart!

  • -

Veilingmeesters liggen op koers:  Veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema liggen op koers voor een mooie veiling zaterdagavond in het Dorpshuis Podium in Kudelstaart. “Wij gaan ervoor om weer zo’n gezellige avond neer te zetten voor de hele Kudelstaartse bevolking. Dat doen we nu al voor de zestiende keer en vooral de interactie met de

Read More

Burgemeester komt onder de hamer

  • -

Kavellijst op website: Burgemeester komt onder de hamer De bestuursleden en vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart hebben weer prachtige aanbiedingen voor de veiling van zaterdagavond 11 mei in het Dorpshuis van Kudelstaart verzameld. De teller staat momenteel op..

Read More

Kavels in de maak

  • -

Vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart  zijn druk doende om zo’n 300 kavels samen te stellen voor de veiling op zaterdag 11 mei., De voorgaande achttien edities brachten bij elkaar meer dan drie ton op. Die bedragen werden verdeeld..

Read More

Aftellen naar Kudelstaartse veiling

  • -

 Het aftellen is begonnen. De formulieren zijn deze week ingeleverd. Volgende week worden de spandoeken opgehangen aan de randen van Kudelstaart en de kavels voor de veiling worden samengesteld. Precies een maand tot aan de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart. Heel..

Read More

Goederen en vooral diensten voor veiling

  • -

Deze week zijn de laatste van de circa 4.000 huis-aan-huis brieven met bijbehorende bon over de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart in de lokale brievenbussen bezorgd. Kudelstaarters kunnen op de bon invullen op welke manier zij clubs en verenigingen willen ondersteunen...

Read More

Kudelstaartse veiling 2018. opbrengst € 17.856 !

  • -

Om precies 01.00 uur in de ochtend van moederdag kon voorzitter Arie de Vos van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart het resultaat van de achttiende veiling bekendmaken. De opbrengst kwam met 17.856 euro ruim 1.900 euro (twaalf procent) hoger uit..

Read More

Kavellijst op website:

  • -

  Zo’n 300 kavels in Kudelstaartse veiling De bestuursleden en vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart hebben weer prachtige aanbiedingen voor de veiling van zaterdagavond 12 mei in het Dorpshuis van Kudelstaart verzameld.  De teller staat momenteel op 301..

Read More

Veilingmeesters lopen warm!

  • -

Veilingmeesters lopen warm!             Zaterdag 12 mei begint om 20.00 uur de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart in het Dorpshuis ‘t Podium’. Maar de zaal is al open om 19.45 uur voor de inloop. Veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema..

Read More

Wisselwerking in Kudelstaart

  • -

                       Veiling op 12 mei:   Vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart zijn druk doende om 300 kavels samen te stellen voor de veiling op zaterdag 12 mei, De voorgaande zeventien edities brachten bij elkaar meer dan drie..

Read More