Laatste nieuws

Aftellen naar Kudelstaartse veiling

  • -

 Het aftellen is begonnen. De formulieren zijn deze week ingeleverd. Volgende week worden de spandoeken opgehangen aan de randen van Kudelstaart en de kavels voor de veiling worden samengesteld. Precies een maand tot aan de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart. Heel..

Read More

Goederen en vooral diensten voor veiling

  • -

Deze week zijn de laatste van de circa 4.000 huis-aan-huis brieven met bijbehorende bon over de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart in de lokale brievenbussen bezorgd. Kudelstaarters kunnen op de bon invullen op welke manier zij clubs en verenigingen willen ondersteunen...

Read More

Kudelstaartse veiling 2018. opbrengst € 17.856 !

  • -

Om precies 01.00 uur in de ochtend van moederdag kon voorzitter Arie de Vos van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart het resultaat van de achttiende veiling bekendmaken. De opbrengst kwam met 17.856 euro ruim 1.900 euro (twaalf procent) hoger uit..

Read More

Kavellijst op website:

  • -

  Zo’n 300 kavels in Kudelstaartse veiling De bestuursleden en vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart hebben weer prachtige aanbiedingen voor de veiling van zaterdagavond 12 mei in het Dorpshuis van Kudelstaart verzameld.  De teller staat momenteel op 301..

Read More

Veilingmeesters lopen warm!

  • -

Veilingmeesters lopen warm!             Zaterdag 12 mei begint om 20.00 uur de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart in het Dorpshuis ‘t Podium’. Maar de zaal is al open om 19.45 uur voor de inloop. Veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema..

Read More

Wisselwerking in Kudelstaart

  • -

                       Veiling op 12 mei:   Vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart zijn druk doende om 300 kavels samen te stellen voor de veiling op zaterdag 12 mei, De voorgaande zeventien edities brachten bij elkaar meer dan drie..

Read More

Kudelstaartse veiling ook op social media

  • -

Het aftellen is begonnen. De formulieren zijn ingeleverd. Deze week worden de spandoeken opgehangen aan de randen van Kudelstaart. De kavels voor de veiling worden samengesteld. Minder dan een maand nog tot aan de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart. Heel het..

Read More

Kudelstaartse veiling krijgt vorm

  • -

Dit is de laatste week waarin Kudelstaarters kunnen bijdragen aan de veiling voor de lokale gemeenschap. Op 3.700 Kudelstaartse adressen is vorige maand thuis een formulier in de brievenbus gedaan met het verzoek daarop in te vullen wat men wil..

Read More

Kudelstaartse veiling: 12 mei 2018 !!

  • -

Kudelstaartse veiling: 12 mei! De achttiende editie van de feestelijke veiling Kudelstaart voor Kudelstaart vindt zaterdag 12 mei plaats in het dorpshuis Podium. Tijdens de veiling, die om 20.00 uur begint, worden kavels geveild van zowel goederen als diensten die..

Read More

Cheque voor C.V. de Pretpeurders

  • -

Zaterdag 25 november 2017 hebben wij een cheque van € 1.000 mogen overhandigen aan CV de Pretpeurders voor een nieuw kostuum voor sinterklaas en nieuwe pietenpakken. Ook van Supporting Kudelstaart heeft de vereniging een cheque van € 1.000 ontvangen. Op..

Read More