Zo’n 300 kavels in Kudelstaartse veiling

De bestuursleden en vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart hebben weer prachtige aanbiedingen voor de veiling van zaterdagavond 12 mei in het Dorpshuis van Kudelstaart verzameld.  De teller staat momenteel op 301 kavels die onder de hamer van veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema zullen komen.

 Elk wat wils

Tijdens de veilingavond komen producten en diensten in alle hoeveelheden langs: van 1 hele dag op stap met een tourbus voor  negentien personen. Maar ook 2 kaarten voor een soulavond, 3 uur Engelse les, 4 uur strijken, 5 kuub zand, een 7delige taartbakset, voor 8 personen sloepvaren of een Chinese rijsttafel voor 15 personen.

Verder komt er een heel alfabet onder de hamer: een Aardewerkpot, Babyschommel, Cabriorit, Dopsleutelset, Elektrische blikopener, Föhn, Gitaar, Handstofzuiger, Insectenschotel, Jeep speelgoed, Kerkbank Sint Jan, Lantaarn, Messenset, Oldtimerrit, Pan soep naar keuze, Rookmelder, Sinterklaasbezoek (incl. Zwarte Piet), Tuinbank, Uil met licht, VIP-behandeling bij Radio Aalsmeer, Waterpistool en Zeeppakket. En natuurlijk van alles daar tussenin! Zelfs burgemeester Jeroen Nobel gaat in de aanbieding voor een dienst t.b.v. een goed doel.

Rozen voor moeder

Omdat de veiling duurt tot de kleine uurtjes van de moederdagzondag, zullen weer kleurrijke en geurige boeketten bloemen, en vijftig bossen rozen worden aangeboden. Mooie binnenkomers voor de Moederdag! Ook aan de kinderen is gedacht: zo zijn er onder meer: spellen, een grote kindertractor, , kabouter, een halve dag kinderfeestje in een kielboot, en tal van andere leuke kinderkavels.

Website en Facebook

De kavellijst staat vanaf vandaag op deze website:. Daarmee kunnen bezoekers van deze gezellige avond (aanvang 20.00 uur en inloop om 19.45 uur) zich vooraf een beeld vormen over kavels waar ze belangstelling voor hebben. Deze informatie is ook via facebook te vinden: www.facebook.com/veilingkudelstaart

 

Bijdragen

Lokale verenigingen  en clubs kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning  van goed onderbouwde projecten konden tot 5 mei worden ingediend via een formulier op de website. Los van de aanvragen voor concrete projecten, keert Kudelstaart voor Kudelstaart ook standaardbedragen uit aan jubilerende clubs.

Kudelstaart, 4 mei 2018

 

foto: gezellige drukte tijdens een veiling in het dorpshuis van Kudelstaart