De bestuursleden en vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart hebben weer prachtige aanbiedingen verzameld voor de veiling van 13 mei ’s avonds in het Dorpshuis van Kudelstaart. De teller staat momenteel op zo’n 300 kavels die onder de hamer van veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema zullen komen.

 

Elk wat wils
Tijdens de veilingavond komen producten en diensten in alle hoeveelheden langs: 1 dag behangen, 2 uur strijken, 4 persoons sloepentocht, voor 10 personen short golf, een hoek met 12 bier, een barbecue voor 16 personen of een zaalhuur dorpshuis inclusief 100 consumpties.
Verder komt er een heel alfabet onder de hamer: een aquarium, broodrooster, citruspers, dinerpakket, etentjes, föhn, grasschaar, head phone, juwelenkast, kippenhok, luchtbed, multipan, oldtimer rit, pond paling, rozen, selfie stick, tractor (speelgoed), vogelhuisje, wokset, en zand (5 kuub). En van alles daar tussenin!

Rozen voor moeder
Omdat de veiling duurt tot de kleine uurtjes van de moederdagzondag, zullen weer kleurrijke en geurige boeketten bloemen, en ruim 50 bossen rozen worden aangeboden. Mooie binnenkomers voor de Moederdag!
Ook aan de kinderen is gedacht: zo zijn er onder meer: spellen, een grote kindertractor, een kinderkweektafel, kinderboekenpakket, speelgoedtrein, een kinderfeest in een Kielboot of (via de ouders) een suikerspinmachine.

Bijdragen
Lokale verenigingen en clubs kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning van goed onderbouwde projecten kunnen tot 30 april worden ingediend via het aanvraagformulier op deze website. Los van de aanvragen voor concrete projecten, keert Kudelstaart voor Kudelstaart ook standaardbedragen uit aan jubilerende clubs.