André van Duin wenst Kudelstaartse veiling veel succes

 

Heel Kudelstaart leeft toe naar de vijftiende editie van de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart. André van Duin, een van de bekendste inwoners van het dorp, heeft persoonlijk een aantal mooie kavels langs gebracht voor de veiling. Hij wenste daarbij de Kudelstaartse veiling op zaterdag 9 mei ’s avonds heel veel succes toe.

Happy

Daar werd het bestuur van Kudelstaart voor Kudelstaart dat de veiling organiseert heel erg happy van. Dus kwam het goed uit dat op zaterdag 25 april een filmteam van Kudelstaart 777 langs kwam. Dansend op de succeshit ‘Happy’ van Farrell Williams werden de organisatoren vastgelegd.

 Kwart miljoen

Inmiddels wordt de laatste hand aan de veiling gelegd. Het aantal kavels is gestegen tot zo’n 330 stuks. Omdat het totaalbedrag van de voorgaande veertien veilingen bij elkaar uitkwam op 247.000 euro zal op 9 mei dus de grens van een kwart miljoen euro in vijftien jaar worden doorbroken. Dat bedrag is en wordt door Kudelstaartse bedrijven en inwoners bijeengebracht voor Kudelstaartse clubs, verenigingen en stichtingen. Vandaar ook de naam van de veiling: Kudelstaart voor Kudelstaart.

Lokale clubs

Ook dit jaar kan het lokale verenigingsleven weer profiteren van de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning  van goed onderbouwde projecten kunnen tot en met  aanstaande zaterdag 2 mei worden ingediend via een formulier op de website www.veilingkudelstaart.nl

 

Cheque voor RKDES

Uit de opbrengst van de veiling van vorig jaar werd afgelopen week penningmeester Jan van Leeuwen van RKDES verblijd met een cheque van 1.500 euro. Eppo Buskermolen, bestuurslid van Kudelstaart voor Kudelstaart overhandigde de cheque die zal deels worden besteed aan de aanschaf van een digitaal TV-scherm en laptop voor wedstrijduitslagen en standen. Dat gebeurde tot voor kort nog op een ‘schoolbord en stift’. Een ander deel van het bedrag gaat naar een mobiele geluid- en muziekinstallatie voor de handbal in de sporthal.

 

Kudelstaart, 27 april 2015