Kavellijst op website:

 Ruim 300 kavels in Kudelstaartse veiling

De bestuursleden en vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart hebben weer prachtige aanbiedingen voor de veiling van 9 mei in het Dorpshuis van Kudelstaart verzameld.  De teller staat momenteel op ruim 300 kavels die onder de hamer van veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema zullen komen.

 Elk wat wils

Tijdens de veilingavond komen producten en diensten in alle hoeveelheden langs: van 1 uur beautybehandeling, via 2 vakantiedagen kinderopvang en een 3-gangendiner, 4 uur werken in de tuin, 5 kuub zand tot een 6-persoons high tea. Om niet te vergeten: barbecuevlees voor 15 personen of een 16-delig servies.

Verder komt er een heel alfabet onder de hamer: van een autopoetsbeurt, via een boottocht,  cabriorit, dagcursus zeilen, elektrische keukenweegschaal, friteuse, gereedschapskist, huisbezoek Sint en Piet, jumbokruik, kinderfeestje, luchtbed, manicurebehandeling, nasimaaltijd, optreden show- en jachthoornkorps, pond paling,  speelgoedbeer, taxatie woonhuis, vogelhuisje en yogales tot aan een zwembad.

Rozen voor moeder

Omdat de veiling duurt tot de kleine uurtjes van de moederdagzondag, zullen weer kleurrijke en geurige boeketten bloemen, veelal rozen worden aangeboden. Mooie binnenkomers voor de Moederdag! Ook aan de kinderen is gedacht: zo zijn er onder meer: spellen, een heuse kindertractor, en speelgoedpaard, poppen, en een kleine vrachtauto of een konijnenhok.

Website en Facebook

De kavellijst staat vanaf vandaag op de website: www.veilingkudelstaart.nl . Daarmee kunnen bezoekers van deze gezellige avond (aanvang 20.00 uur) zich vooraf een beeld vormen over kavels waar ze belangstelling voor hebben.

Eerder deze week heeft de stichting tevens een facebookpagina gelanceerd:

www.facebook.com/veilingkudelstaart/

 

Bijdragen

Lokale verenigingen  en clubs kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning  van goed onderbouwde projecten kunnen tot 30 april worden ingediend via een formulier op de website. Los van de aanvragen voor concrete projecten, keert Kudelstaart voor Kudelstaart ook standaardbedragen uit aan jubilerende clubs. Zo verrasten bestuursleden Arie de Vos en Ton Hol onlangs Martin Moes, de voorzitter van 25-jarige badmintonvereniging Volant’90, met een cheque van 100 euro.

Kudelstaart, 19 april 2015

 Bij de foto: Martin Moes, voorzitter van Volant’90 (midden) ontvangt de cheque van Arie de Vos (l) en Ton Hol.