‘Dutch Diamond’ Rick van der Kroon:

 

Primeur ‘Hello again’ op Kudelstaartse veiling

 

De Kudelstaartse zanger Rick van der Kroon zorgt voor een spectaculair kavel tijdens de Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart op zaterdagavond 9 mei. Hij stelt een optreden van een half uur beschikbaar, uiteraard compleet met geluid! Rick was als ‘Neil Diamond sound-alike’ succesvol in het SBS6-televisieprogramma ‘The winner takes it all’. Onder de naam ‘Dutch Diamond’ brengt hij een nieuwe single uit van het nummer ‘Hello again’. De koper van zijn kavel krijgt er een gesigneerd exemplaar van deze single bij. Vanzelfsprekend treedt Rick van der Kroon zelf op in het Kudelstaartse Dorpshuis. De veiling begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

 

De veilingkoorts begint langzaam op te lopen. Aan de randen van Kudelstaart hangen sinds van de week banieren om inwoners en bezoekers te wijzen op de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart op 9 mei. Tevens zijn kleine posters opgehangen op plakvrije plekken  in het dorp. De brieven met ingebrachte kavels uit de bussen in het winkelcentrum zijn inmiddels verwerkt. Alle goederen en diensten worden momenteel tot kavels gemaakt.

 

Clubs en verenigingen die willen mee delen in de opbrengsten uit de veiling kunnen dat tot 30 april doen. Aanvragen voor financiële ondersteuning  van goed onderbouwde projecten kunnen worden ingediend via een formulier op de website www.veilingkudelstaart.nl

 

Kudelstaart,  10 april 2015

2 banieren aan dorpsrand

Bij de foto’s:

 1 Rick van der Kroon treedt op als ‘Dutch Diamond ’ en presenteert zijn nieuwe single ‘Hello again’.

2 Aan de randen van Kudelstaart verschijnen banieren die de aandacht vestigen op de veiling.