Drie weken voor de veiling van Kudelstaart voor Kudelstaart op 10 mei, lanceert de gelijknamige stichting een eigen website: www.veilingkudelstaart.nl. Vanaf vandaag kunnen belangstellenden de laatste ontwikkelingen richting de veertiende editie van dit dorpsevenement volgen.

Kavellijst op website
Vorige week zijn de bestuursleden van Kudelstaart voor Kudelstaart begonnen met het samenstellen van de kavels. Komend weekend zal weer een lijst met geestige diensten en prachtige producten klaar zijn. Vanaf volgende week maandag valt die kavellijst dan meteen te raadplegen op de website.

Burgemeester beveelt aan
Op de website staan rubrieken als: Over ons (met de namen van alle bestuursleden)

en Comité van Aanbeveling met als nieuw lid, burgemeester Jobke Vonk-Vedder. Uiteraard zijn er contactgegevens te vinden, maar ook kan het aanvraagformulier voor een bijdrage uit de opbrengsten van de veiling van 10 mei hier worden gedownload. Dat formulier moet dan wel voor 30 april zijn ingediend bij de stichting. Het laatste nieuws kunt u hier nog eens rustig nalezen. Om vast in de stemming te komen voor de veilavond, zijn er fotoalbums van de veilingen van de afgelopen drie jaar opgenomen. Die tonen vooral veel plezier bij zowel de veilingmeesters als het publiek.

Kudelstaart voor Kudelstaart heeft de eigen website lokaal in Kudelstaart laten ontwikkelen door Rick Burgers. De behoefte aan een eigen medium, dat steeds kan worden aangepast, deed zich steeds duidelijker voelen. De stichting dankt kudelstaart.com voor de jarenlang genoten – en zeer gewaardeerde- gastvrijheid.

Kudelstaart, 14 april 2014

Bij de foto: Bestuursleden van Kudelstaart voor Kudelstaart met verschillende producten die op 10 mei onder de hamer zullen komen. Vlnr: Eppo Buskermolen, Arie Stolwijk, Ton Hol, Jan Bunnik, Marlouke Sparnaaij, Arie de Vos, Aad van der Hoorn, Sjaak van der Weijden, Hans Splinter en Ad Verburg.