veiling kudelstaart 2013 004

Bijdragen stromen binnen bij Kudelstaartse veiling

Zaterdag 5 april is de laatste kans om een bijdrage voor de Kudelstaartse veiling in de speciale bussen te doen. De bussen staan bij Albert Heijn, Bakkerij Van Leeuwen en Slijterij Gall & Gallin het winkelcentrum van Kudelstaart. Inmiddels zijn al de nodige goederen en diensten binnen.Volgende week start het maken van kavels voor de veertiende editie van de veiling Kudelstaartvoor Kudelstaart. Die vindt plaats in het Dorpshuis op zaterdagavond 10 mei.

Op de huis-aan-huis verspreide bonnen kunnen Kudelstaarters invullen wat ze doneren aan de veiling.Ervaring leert tevens dat lokaal aangeboden diensten het erg goed doen. Maar natuurlijk mag een bijdrage in contanten ook. Daarvoor staat de bankrekening 3001.07.927 van Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart open.

De afgelopen dertien edities van de Kudelstaartse veiling leverden bij elkaar een bedrag van ruim 225.000 euro op. Dat werd uitgekeerd aan ruim veertig lokale clubs, verenigingen en stichtingen. Op die manier zorgen Kudelstaart met hun inbreng in de veiling voor uitkomst bij andereKudelstaarters. Vandaar de naam van de actie: ‘Kudelstaart voor Kudelstaart’. Bovendien levert de veiling een bijdrage aan de gemeenschapszin in het groeiende dorp.

Clubs en verenigingen in Kudelstaart die een financieel zetje in de rug, voor een goed onderbouwd doel, goed kunnen gebruiken, kunnen via zich bij de organisatie melden via een speciaal te downloaden formulier. De  aanvrage moet voor eind april worden ingeleverd.

Het bestuur van Kudelstaart voor Kudelstaart raadt inwoners van de plaats aan om de datum van 10mei vast in de agenda’s te blokkeren. Die avond valt vlak voor moederdag en gewoontegetrouw zullen de prachtigste boeketten op de veiling weer enorm in de belangstelling staan.